Mijn hardloop musthaves.

Heej. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik nog meer gebruik tijdens het hardlopen dan alleen mijn schoenen en horloge! Zoals een handige bidon en mijn muziek. Kijk je mee?

Sony  Blogfoto's11goed

DSC01313goed

Invisibobble.
Deze haarstrikjes gebruik ik altijd om een staart mee te maken, ik vind ze ideaal. Zulke strikjes zitten mij nooit te strak en toch blijven ze meestal goed op hun plek zitten. Dus geen hoofdpijn en andere haarstruggles tijdens het rennen!

DSC01311goed

Bidon
Ik neem meestal deze bidon van het sportmerk van Hunkemöller, HKMX. Door de vorm is deze bidon gewoon makkelijk vast te houden tijdens het rennen.

Sony  Blogfoto's11goed

Muziek.
Zonder muziek in mijn oren hardlopen kan ik echt niet! Ik heb verschillende afspeellijsten op Spotify met nummers die mij motiveren, waardoor ik sneller ga rennen en het beter kan volhouden om langer door te rennen. En dat gevoel dat je verdiept bent in je muziek en dan lekker aan het lopen bent, vind ik echt heel fijn!

DSC01304goed

Heuptasje.
Tijdens het hardlopen heb ik niet altijd zin om mijn mobiel vast te houden, dan stop ik mijn mobiel gewoon in dit heuptasje van de H&M.

Sony  Blogfoto's10goed

En nog wat kleding.
Hardlopen met een sportbh kan ik iedereen aanraden. Ik heb na mijn eerste paar rondjes deze sportbh van Leontien gekocht (te koop bij de Kruidvat) en heb nog een andere van de H&M. Ik heb gemerkt dat een sportbh echt beter ondersteund tijdens het rennen, zorgt voor meer stevigheid en een rechte houding. En een rechte houding maakt het ademhalen ook makkelijker.

Ik heb een setje met ‘sport’ strings bij de Primark gekocht. Deze strings zijn onzichtbaar onder een legging en dat vind ik echt ideaal. Het materiaal is ook heel glad en dat zit ook gewoon fijn tijdens het rennen. Je krijgt een beetje het ‘net alsof je niks aanhebt’ gevoel met deze strings.

En als laatste de sportsokken van de H&M. Deze halve sokjes zitten mij prima tijdens het rennen. Ze zitten hoog genoeg om niet af te zakken, er zitten weinig naden in en ze zijn van elastisch materiaal gemaakt. Katoenen sokken blijven nat als je zweet, maar deze sokken blijven zo goed als droog.

Wat gaat er met jou mee tijdens een rondje hardlopen?

Liefs, Manon.

 

3 gedachtes over “Mijn hardloop musthaves.

Leave a comment.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s