De beauty routine tag.

Hoi! Op de blog van Akosua kwam ik de beauty routine tag tegen. Deze tag vond ik zo leuk om te lezen, dat ik besloot om hem zelf ook in te vullen. Ben je benieuwd naar mijn slechte beauty gewoonte en welke beauty routine ik geregeld over sla? Lees dan gauw verder!

DSC01287goed

Welke beauty routine sla jij geregeld over?
Regelmatig vergeet ik om oogschaduw om te doen! Heel stom haha! Dan kies ik een mooi oogschaduw palette uit, heb ik al mijn make-up klaar en dan kom ik erachter dat ik weer vergeten ben om oogschaduw op te doen haha! Dan laat ik het vaak ook maar zitten omdat ik liever eerst mijn oogschaduw doe en dan de rest pas.

Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?
In principe was ik al mij kwasten elke week, dat vind ik wel zo hygiënisch. Soms komt het voor dat ik een aantal week heel weinig make-up draag en dan sla ik een weekje over. Mijn beauty sponsjes die was ik elke keer na gebruik. Ik gebruik hiervoor baby shampoo.

Hoelang loop jij meestal rond met gechipte nagellak?
Ik draag meestal geen nagellak omdat het toch niet mag op mijn werk. Maar als het voorkomt als ik wat langer vrij ben dan 1/2 dagen. Mijn teennagels doe ik meestal gelijk opnieuw wanneer het nagellak er niet meer mooi opzit.

Hoelang kun jij jezelf bedwingen om een nieuw product niet te kopen of te vervangen?
Niet heel lang, maximaal 4 week! Ik heb echt een lipstick verslaving haha. Maar met andere soorten make-up kan ik er tegenwoordig wel langer over doen, ligt er net aan hoe graag ik iets wil hebben. Op dit moment ben ik wel heel tevreden met mijn make-up collectie en ook met mijn huidverzorging collectie, zo kan ik het dus ook wel lang uitstellen.

Wat is je slechtste beauty  gewoonte?
Niks! Ik doe alles perfect! Grapje haha. Ik vergeet op het werk genoeg water te drinken. En ik heb teveel lipsticks.

DSC01203blog

Noem iets niet beauty gerelateerd wat je altijd uitstelt?
Ik ben er niets trots op, maar ik stel het werkelijk altijd om mijn auto te wassen (kost geld en in de was straat rijden vind ik eng). Als mijn auto echt niet meer om aan te zien is ga ik pas door de was straat en meestal moet mijn vriend mijn auto er dan in rijden haha.

Als je ergens naar toe moet blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer?
Nee. Ik neem wel lekker de tijd voor mijn make-up, maar dat doe ik meestal gewoon van te voren en niet op het laatste moment.

Kan jij je makkelijk aan een no-buy houden?
Daar begin ik niet eens aan, want dan koop ik alles wat ik maar te pakken kan krijgen haha.

Hoe georganiseerd zijn jouw make-up en nagellak collecties?
Alles staat er best netjes bij! Op een tafeltje op mijn kamer liggen mijn mooiste make-up producten. Mijn dagelijkse make-up zit in zo’n plastic make-up bakje en mijn nagellakjes staan gewoon in een kastje, want nagellak heb ik nou weer niet zoveel.

Wat was de langste periode dat je geen blogpost hebt geschreven?
Best lang, 4/5 maand heb ik in totaal geen blogpost geschreven, best lang. Maar ik heb het weer opgepakt en ga weer met veel blog plezier en inspiratie verder! O.a door mijn nieuwe hobby; hardlopen.

Dat waren alle vragen van de beauty routine tag alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Liefs, Manon.

Kan jij je makkelijk aan een no-buy houden?

5 gedachtes over “De beauty routine tag.

Leave a comment.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s