My saturday favorites: 2/7.

Hoi! In my saturday favorites deel ik mijn favoriete dingen of momentjes van de week! Ben je benieuwd wat er deze week in my saturday favorites staat? Kijk dan gauw verder!

wp-1467133567282.jpeg

wp-1467133578806

Op maandag ben ik begonnen met dit boek van David Baldacci – Duister lot (een thriller).
Tot nu toe vind ik dit boek erg leuk! Ik wil ook niet teveel verklappen, maar heb wel even een samenvatting opgezocht:
LuAnn Tyler heeft het niet getroffen in dit leven. Veel plezier beleeft ze niet aan haar miserabele baantje als serveerster en al helemaal niet aan haar vriend Duane, een armzalige drugsdealer. Op haar twintigste kan LuAnn alleen maar dromen van een beter bestaan.

Maar dan lijkt ineens haar droom werkelijkheid te worden. Een wildvreemde man biedt haar de kans in één klap schatrijk te worden. En ze hoeft er alleen maar een staatslot voor te kopen, met een willekeurig nummer. Hij zal ervoor zorgen dat op dit lot de hoofdprijs zal vallen en samen delen ze de winst. Bron.

Het boek vind ik erg boeiend geschreven en het begint ook steeds spannender te worden!

wp-1467133567282.jpeg

Op dinsdag kocht ik deze nieuwe slippers! Deze slippers lijken op Birckenstocks, maar het zijn look-a-likes. Ze zitten erg fijn en ik vind ze heel mooi. Happy me! Ik was trouwens ook slippers nodig, want ik had helemaal geen goede slippers meer en die ben ik natuurlijk wel nodig op vakantie!

DSC01328goed

Van de Blux box die deze week binnen kwam werd ik erg blij! In dit artikel kun je nog alles even bekijken!

wp-1467133573234.jpeg

Woensdag na het hardlopen at ik deze NΓ‘kd reep, deze was echt heel lekker! Deze reep had een smaak van noten, sinaasappel en een vleugje cacoa. Hier wil ik er meer van haha!

Verder had ik deze week helaas niet zoveel favorieten! Ik heb gewoon veel gewerkt en op dinsdag kreeg ik ontzettend last van mijn nek, wat nu nog steeds niet over is! Ik heb woensdag een poging gedaan om te gaan hardlopen, maar alleen al het buiten zijn en het feit dat er steeds een wind tegen mijn nek aankwam was al erg pijnlijk en ik kwam letterlijk met tranen in mijn ogen thuis.
Op dit moment doe ik heel erg mijn best om geen onverwachte bewegingen te maken en naar links te kijken, want dat steekt en die steek gaat door mijn hele lijf. De pijn zakt gelukkig al wel wat af! Ik mis het namelijk nu al dat ik een paar dagen niet ben gaan hardlopen, het voelt een beetje als een stapje terug.

Wat waren jou favoriete momentjes/dingen van deze week?

Liefs, Manon.

3 gedachtes over “My saturday favorites: 2/7.

Leave a comment.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s